Pärlan & Jag

Idag har det känts som förr igen. Vi har spenderat dagen tillsammans med skratt, allvar och prat i mängder av timmar. Precis som vi gjorde förr, inga krav bara vara och få njuta. Det har varit en sån otroligt dag att få se dig le, att höra dig skratta igen. Jag är såååå glad att jag har fått denna tid med dig, sätt din förändring som skett över natten. Håll i denna känsla och vi kan gå långt! 
 
Idag var vi med upp till jaktskyttebanan och kollade när grabbarna sköt. Shit va häftigt det var att se lerduvorna bli damm moln och smällarna som blev. Även fast jag inte sköt så kände jag att det rensade hjärnan att sitta där och se dom fluga runt i luften och höra ljudet från bössorna. En otroligt känsla var det! Att även Pärlan provade på att skjuta var riktigt skoj att få uppleva, hon lyckades skjuta 4/6 och det var hennes FÖRSTA gång! Bra jobbat tjejen.
 
Nu ska jag gosa ner mig i soffan och se om raringen ringer och säger godnatt. Nu går ögonen i kors och hjärnan känns helt tom. Tack underbara vän <3!
Allmänt | | Kommentera |
Upp