Julen över för i år...

Nu är julen över för i år & nu blickar vi fram mot nyår :). 
Den 23e vart de uppesittarkväll hos mina föräldrar, gjorde julskinka med pappa & sov kvar för att få spendera så mycket tid som möjligt med dom. 
 
Julaftons morgonen började med grötfrukost tillsammans, super mysigt. Sen tog jag med mig sötnosen ner i källareb & kröp ner i deras stoda bubbelbadkar. Valde dock utan bubblor då jag hört att de inte är bra för bebisen, när jag klev upp startade jag bubblorna till honom så han fick massage en stund. Ska bada så fort jag kan efter förlossningen sen, såg riktigt avslappnande ut.
 
När vi kom upp hade dom börjar med maten, så vi hjälptes åt att fixa allt tillsammans & dukade. Vart få vid matbordet denna jul, firade lilla julen redan den 10e med minsta syrran + familj. Var riktigt gott med julmat, mumsade på massor trots att de är ont om plats i magen nu när man är höggravid. 
 
Sen vart de kalle, kaffe & mera mys tillsammans. Fick även i oss en del julgodis. Pojkvännen & jag åkte hem skapligt & delade ut våra julklappar till varandra. Jag grät när jag fick min första, pojkvännen hade köpt ett halsband med bild på oss & en jätte fin text.. Denna människa gör mig sååååå lycklig, han får mig att bli knäsvag, känna mig speciell :D.. Han vart super glad av sina också, de komiska var att han också fick ett halsband. 
 
Efter detta fick vi över till våra vänner för ännu mer julmys :). Lilla bebisen fick en julklapp av sina gudföräldrar, en stor elefant som man kan använda som "sovorm" ungefär & sen följer den med hela livet. Den var jätte fin, värmde mitt hjärta & fick mig att längta ännu mer efter bebis.. 
 
Nu är de inte långt kvar till flytten & bebisens ankomst, vill vara där nuuu.... Men jag får väl stå ut, är cirka 39dagar kvar till BF.. 
 
Lite lång uppdatering men kände att de behövdes :). 
Allmänt | | Kommentera |
Upp