Ännu en vecka

Ännu en vecka har passerat, har gått hemma även den a pga mitt mående. Har halva nästa vecka också sjukskriven sen får vi se om jag börjar jobba igen, lite segt att gå hemma men ändå skönt på något sätt.
 
Tisdagen spenderade jag med mamma i Tunapark, åt god lunch tillsammans och hade riktigt trevligt :). Köpte bebis kläder..
 
Onsdagen bestod av att jag fick varit med om de mest magiska jag kan tänka mig. Jag var på ultraljud och fick se mitt lilla barn, en liten skapelse som växer inom mig. Kunde knappt fatta de, men så var de. En frisk liten bebis som beräknas i februari 2017, de känns sååå underbart. Jag ska äntligen få bli mamma, en dröm jag haft sen jag var liten. 
 
Torsdagen spenderades hos mormor, vi sydde kuddfodral och tvättlappar av en gammal handduk. Efter de vart de Sundbyholm med gänget & kolla jänkare, mysigt :).
 
Spenderat en del tid även med sötnosen, en människa som jag kan prata med om allt. De känns så underbart, vi kan även sitta helt tysta och ta en kaffe utan att prata om de är vad som behövs. 
 
Idag är jag super seg, ska hålla mig lugn hemma :). Får kaffebesök av mor & far senare. 
Allmänt | | Kommentera |
Upp