Påskhelgen är snart över

Snart är påsken över för detta år, den såg lite annorlunda ut mot förra året! 
Helgen har spenderats med min älskade familj, även denna helg samlades ALLA =). Jag tog även med mig raringen och hans son över på middag till mina föräldrar så grabbarna fick leka med varandra, det var full fart från början till slut. Har även hunnit med en hel del hemma nu när man varit ledig några dagar. 
 
Igår vart det även den årliga vårcruisingen i stan, började med att stå och titta på alla bilar med familjen. Hoppade sedan in i amazonen med mina goda vänner. Så härligt att få cruisa runt efter vinterns tråkiga uppehåll. Spenderade kvällen med goda vänner, avslutade den med nattligt prat med sötnosen. Många ord som växlades, värme själen att få lätta mitt hjärta & även få kloka råd. På vägen hem fattade jag några beslut om framtiden som jag kanske inte gjort om jag inte haft detta samtal med min vän. Tack!
 
Nu sitter jag totalt slut i nacken för att envisheten var starkare, morrar åt mig själv. Att byta gardiner är inte så krävande egentligen men min nacke tyckte det var hemskt så jag borde ha låtit bli. Men själen är nöjd och det är den viktigaste biten för min del. Nu ska jag ordna lite kaffe & ringa raring för lite småprat. 
 
Kom ihåg att vara rädda om era nära och kära, man vet aldrig hur länge de finns där!
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp